Copyright © 2017 E-Magineers (M) Sdn. Bhd.. All Right Reserved.

Conference Programme

FRIDAY, April 14, 2017

2:00 pm – 3:00 pm Registration
3:00 pm – 3:30pm INTRODUCTION 30 min
3:30 pm – 4:15 pm Visit – Oasis Edible Schoolyard 45 min
4:15 pm – 5:30 pm Visit – USJ6 Community Garden with Tea Break 1 hr 15 min

SATURDAY, April 15, 2017

8:00 am – 9:00 am Registration
9:00 am – 9:30 am Showcase Open (Foyer) Opening Ceremony Keynote Address by Guest of Honour 30 min
9:30 am –10:30 am 1. Rhamis Kent – Principals & ethics of “Socio-Eco” business 1 hr
10:30 am –10:45 am Tea Break 15 min
10:45 am – 11:45 pm 2. FOLO Farm – Foundations that support life and the social systems that support it 1 hr
11:45 pm – 12:45 pm 3. Ili Farhana- Learning about farming with nature through art and play with kids 1 hr
12:45 pm – 2:00 pm Lunch Break with 3 Sharing Talks 1 hr 15 min
2:00 pm – 3: 30 pm 4. MAKE & TAKE WORKSHOP
4.1 Dignity school – A model of intergrated learning.
4.2 Jia Yaw – Selangor bar council and environmental advocacy activities
1 hr 30 min
3:30 pm – 3:45pm Tea Break 15 min
3:45 pm – 5:00 pm 5. MAKE & TAKE WORKSHOP
5.1 TRCRC – Heritage trees for biodiverse in urban spaces
5.2 KC – Water is the first thing we look for on other planets- why and what are we doing wrong?
1 hr 15 min
5:00 pm – 5:15 pm Closing Session 15 min

SUNDAY, April 16, 2017

8:00 am – 9:00 am Registration
9:00 am – 11:00 am Showcase Open (Foyer) 6. Rhamis Kent – Regenerating degraded lands, where to start? 1 hr
7. DatinZaliza –  Idrissi: education that expresses the Quranic values of stewardship of earth 1 hr
11:00 am – 11:15 am Tea Break 15 min
11:15 am – 12:45 pm 8. DrKoh Ming Way – Mobilising community through systems thinking 1 hr 15 min
12:45 pm – 2:00 pm Lunch Break with 3 Sharing Talks 1 hr 15 min
2:00 pm – 3:00 pm 9. ECOCENTRIC SOLUTIONS – Cultivating a community of practice 1 hr
3:00 pm – 4:00 pm 10. MAKE & TAKE WORKSHOP
10.1 NEOONE – Social business canvas and developing your theory of change
10.2 Eats Shoots & Roots – Creating pockets of urban gardens, how to unlock funding
1 hr
4:00 pm – 4:15 pm Tea Break 15 min
4:15 pm – 5:00 pm 11. MAKE & TAKE WORKSHOP
11.1 Harbir – Compost making and mimicking nature
11.2 ESR – Brand ID for your Social Enterprise
45 min
5:00 pm – 5:30 pm Closing Session 30 min

NOTE: The above is subjected to change.